Follow by Email

Thursday, 13 September 2012

Modni blog?


Za blogovanje sam čula odavno, ali za specifičnu vrstu, modno blogovanje na jednom ženskom forumu. Priznajem, euforija je uticala i na mene. Pogotovo što je, zaista, deo mog predstavljanja, moj slogan, uključivao (i dalje uključuje) i stilski momenat (dvoznačan je, odnosi se na književni stil ali bogme i na lični).
Jedno vreme sam i čitala tu temu, kad kad učestvovala, ali odavno ne.
A to se nekako poklopilo i sa mojim ređim pisanjem o modi.
Mislim, volim je ja i dalje. Pratim neke blogove, volim da vidim lepo i volim da čujem informacije. Danas sam nosila veliki svetlo crveni cvet zakačen za vrh čamac kragne obične Zara crne pamučne majice sa 3/4 rukavima i svi su primetili i svima se svidelo, moda je bitna (btw, ne podnosim kad se svaka prilika koristi da se pljuje Zara. Zara je najbolji srednji brend, ima bolje krojeve od mnogih, da ne govorim koliko se često zna iskoristiti kada se hvali C&A koji nemaju ni ljudski kroj ni normalan S broj za slične majice, ali da ne idem sad tako daleko).
O, da, moda mi je bitna i volim da uživam u njoj i volim da razmišljam o njoj. Ali ne volim više da čitam prepucavanja o blogovima. A i manje pišem o njoj. 
Ja sam pisac, prvenstveno. Bavim se književnošću. Ja sam više ja kada pišem o fenomenima, o simbolima, o knjigama. Očekujte mnogo manje mode ovde. Nadam se da volite sve ovo prethodno nabrojano.
Kada sam odlučila da se povučem sa učestvovanja pod forumskim nadimkom, desile su mi se lepe stvari vezane za moje ime i prezime. Recimo, pišem blogove za www.pozdravsuncu.com i za www.restart.rs. Pronađite me tamo, volela bih!
Ovde ću se truditi da pišem, kao što rekoh, pozitivno, bez kritike. Stvarno mi je dosta toga na netu, dosta sam se toga načitala i ne dopada mi se. Ima mnogo zajedljivosti, ljubomore, nerealnosti u komentarima o modnim blogovima. Ne želim takav svet.
Želim samo moj svet, stvoren u kutku, malom, ali mom, kao što je oduvek i bilo.

Ovo je moj novi tekst.
Nadam se da ćete ga pročitati na sajtu.
Kiss for everybody.
3 comments:

  1. Ja volim da čitam tvoje tekstove o čemu god da su, eto, ako to nešto znači :)

    ReplyDelete
  2. Ovaj tekst je divan, svaka cast! Slazem se sa tombom sto se tice komentarisanja itd. Pratim te, o cemu god pisala ;)    http://fallforfall.blogspot.com/

    ReplyDelete